teraszcafe

Szöveg - Irodalom - Marketing - PR CIKKEK elhelyezése - Linképítés - Terasz Budapest

Lángos recept

langos-recept.jpg

Ki ne szeretne egy forró nyári napon a standon egy jó fürdőzés után egy finom lángos mellet hűsölni, az árnyékban? Vagy egy ráérős hétvégi napon megenni egy isteni finom sajtos-tejfölös lángost?

Most egy nagyszerű és könnyel elkészíthető lángos receptet tudunk ajánlani, ami garantáltan mindenkinek ízelni fog

Több napig is eláll a hűtőben így bármikor kéznél lehet.

Hozzávalók

Kb. 10-12 darab lángoshoz (érdemes ezt a mennyiséget bekeverni, mert hűtőben 2-3 napig minden gond nélkül eláll)

  • 1kg liszt
  • 2 tojás
  • 2dl tejföl
  • 4dl tej
  • 5dkg élesztő
  • só ízlés szerint, kb. 1 teáskanálnyi
  • 1tk cukor

A feltéthez:

  • reszelt sajt
  • tejföl
  • fokhagyma
  • lila hagyma
  • ízlés szerint bármi, amit szeretünk rajta

Elkészítés

Az élesztőt a langyos-cukros tejben felfuttatjuk. Egy nagy keverőtálba szitáljuk a liszt nagy részét.

Ebbe önjük bele az élesztős tejet, a tojást, a tejfölt, illetve az ízlés szerinti sót. Gyúrjunk belőle nem túl lágy tésztát, akkor jó amikor már nem ragad a kezedhez, a liszt minőségétől, illetve a tojás méretétől függően lehet több vagy kevesebb lisztre lesz szükségünk.

Ha már szép hólyagosra dagasztott tésztánk van, meleg helyen lefedve legalább 30 percig kelesszük. Ezután jót tesz neki még egy kis pihenés a hűtőben, de ez elhagyható.

A tésztából olajos kézzel kb. teniszlabda méretű golyókat formázunk, (lehet kisebbet is itt a serpenyő mérete dönti el, hogy mi az, ami belefér) majd széthúzgáljuk őket.

Nyújtófával is lehet, nyújtani kb. tányér méretűre.

Nagy mennyiségű olajban érdemes sütni, mert akkor szebben és gyorsabban sül.

TIPP

Ha a tésztát az olajba körkörös mozdulattal dobjuk bele egyenletesebben sül, a közepe nem marad fehér.

Ha megfelelő hőmérsékletű az olaj oldalaként 1-1 perc elegendő. Ízlés szerinti barnaságra sütjük.

Azonnal melegen tálaljuk, feltétnek só, fokhagyma, sajt tejföl, lilahagyma illik rá, de léteznek ennél extrémebb változatok is.

A ki nem sütött tésztát egy kicsit kiolajozott zacskóba a hűtőbe tesszük, és amikor másnap vagy harmadnap ismét szeretnénk sütni egyszerűen kivesszük és azonnal süthetjük is.

Csak bánjunk vele mértékkel, ha épp fogyókúrázni készülünk. Bár ez mindenre igaz, mert, aminek kalóriatartama van, az minden hízlal. Sokszor épp ez a legnehezebb, hogy megálljt parancsoljunk az evésnek. Ebben lehetnek a segítségünkre a fogyasztószerek, mint a Genesis Sibutramine, Adipex Retard, Adipex-P, Genesis Clenbuterol. Figyeljen oda arra, hogy csak eredeti Adipex rendelés esetén vegye meg a fogyasztószer termékeket!

A bejegyzés trackback címe:

https://teraszcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr7418500628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

PR-cikkek a TeraszCafén. Linképítés

Link- és PR cikk elhelyezés blogban

PR cikkek megjelentetése azonnal. Kérjen árajánlatot: piarcikk@gmail.com. Marketing szöveg és link elhelyezés optimalizált weboldalon - PR cikk linképítés - áruk, termékek, honlapok bemutatása. Google helyezés javítás többek között kültéri teraszfűtés budapest és terasz beépítés bp. kulcsszavakkal. Public relations cikkek elhelyezése blogban. Tartalommarketing módszer: PR cikk linképítés: infrafűtés, teraszbeépítés Budapest. Áru, termék, szolgáltatás - Honlap optimalizálás - SEO

Friss topikok

Linképítő PR-cikk blog bejegyzései

Honlap SEO - keresőmarketing

Fűtéstechnológia

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása