teraszcafe

Szöveg - Irodalom - Marketing - PR CIKKEK elhelyezése - Linképítés - Terasz Budapest

A napelemes fűtés legnagyobb előnyei
Vajon megéri napelemmel fűteni? Jó kérdés! Cikkünkben megpróbáltunk olyan előnyöket kiemelni, amely segíthet eldönteni, hogy mire is van szükséged.

solarandsolar-napelemes-futes.jpg

A mai korszerű technológiának köszönhetően a fűtést most már akár napelemes energiával is megoldhatjuk. Csak az a kérdés, hogy milyen feltételekkel éri meg mindezt. Fontos ugyanis a lakótér nagysága, a megtérülési idő és persze az ingatlan szigetelése is. Cikkünkben részletesebben kitérünk a napelemes fűtés legnagyobb előnyeire!

Vajon megéri-e megújuló energiaforrással melegen tartani a házat?

Biztosan sokakban megfogalmazódott már az a kérdés, hogy vajon ki lehet-e váltani a fával vagy éppen gázzal történő fűtést a panelek által termelt energiával? Ez azonban egy viszonylag összetett kérdés, hiszen sok mindentől függ, hogy mennyire éri meg ezt alkalmazni. Amennyiben a környezettudatosság a fő szempont, akkor szinte nincs is kérdés, hogy ez a legjobb megoldás egy nagyobb ingatlan esetében. Persze csak akkor, ha megfelelő méretű napelemes rendszert telepítünk a házra.

Milyen előnyei vannak a napelemes fűtésnek?

Egy megfelelően szigetelt lakás esetében, ahol nincsen túl nagy belmagasság, ott bizony megéri elektromos árammal fűteni. Ennek egyik legnagyobb előnye, hogy a szobák fűtését külön-külön lehet állítani az éppen felmerült igényeknek megfelelően. Egy hálószobában lehet kicsit lejjebb venni, míg a gyerekek lakóterében pár fokkal feljebb állítani. Sok esetben ráadásul már a mobiltelefonnal is szabályozhatjuk a fokokat, így könnyen ki- és bekapcsolhatjuk a rendszert, ezzel pedig takarékosabbá tehetjük azt. Hatására nem szükséges egész nap 25 fokon tartan a radiátorokat, hiszen elegendő a hazaérés előtt pár fokkal feltekerni azt. Az elektromos fűtőtestek ráadásul raktározni tudják a meleget, ezáltal jóval energiatakarékosabbak, mint a hagyományos változatok.

A további előnyök:

  • Nincs szükség kéményre.
  • Nem kell gáztervet készíttetni.
  • A kiépítése jóval gyorsabb és könnyebb, kevesebb kosszal jár, hiszen nincs szükség csövekre.
  • Nem igényel karbantartást.
  • A napelemes fűtés ingyenes, csak egyszeri beruházásra van szükség.

Mi a helyzet a padlófűtéssel?

Természetesen napelemes padlófűtést is alkalmazhatunk. Ennek a lényege, hogy a termel energiával melegítjük fel a vizet, amit aztán a csőrendszeren keresztül juttatunk el az egész helyiségbe. Ennek egyik legnagyobb előnye, hogy sokkal kellemesebb komfortérzetet biztosít a család számára, hiszen az egész teret egyenletesen melegíti fel.

Hogyan használható a napelem fűtésre?

Ehhez csak egy megfelelő számításra van szükség, hogy tisztán lássuk azt, mennyi energiára is van szükség abban az eseteben, ha megújuló energiaforrással kívánjuk felfűteni a lakást. A napelem inverter webáruház lehetőséget kínál arra, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelő szakembert.

Összegezve

Mindennek megvannak az előnyei és a hátrányai, ám a megújuló energiaforrással való fűtésnek jóval több pozitívuma van, mint negatívuma. Mivel ez egy környezetbarát megoldás, így még a bolygóra is jó hatással van. Emellett az egyszeri beruházást követően ingyen juthatunk meleghez, nem kell karbantartással foglalkozni, ráadásul még kazánra és gáztervekre sincsen szükség.

 


 terasz.jpg

kültéri teraszok infrafűtése | télikertnek beépített terasz

A bejegyzés trackback címe:

https://teraszcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr3716700250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

PR-cikkek a TeraszCafén. Linképítés

Link- és PR cikk elhelyezés blogban

PR cikkek megjelentetése azonnal. Kérjen árajánlatot: piarcikk@gmail.com. Marketing szöveg és link elhelyezés optimalizált weboldalon - PR cikk linképítés - áruk, termékek, honlapok bemutatása. Google helyezés javítás többek között kültéri teraszfűtés budapest és terasz beépítés bp. kulcsszavakkal. Public relations cikkek elhelyezése blogban. Tartalommarketing módszer: PR cikk linképítés: infrafűtés, teraszbeépítés Budapest. Áru, termék, szolgáltatás - Honlap optimalizálás - SEO

Friss topikok

Linképítő PR-cikk blog bejegyzései

Honlap SEO - keresőmarketing

Fűtéstechnológia

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása